Fjæratur in Reykjavik

Lenge har jeg lurt på hvorfor Island heter Island. Nå er jeg ikke i tvil lengre. Dette er definitivt en av de kaldeste plassene jeg har vært på, mye på grunn av rå sjøluft og kald vind. Jeg priser meg lykkelig over at jeg tok med Fjällrevens vinterparkas!

Vi gikk oss en tur i fjæra utfor Reykjavik og fant en varm kilde av dimensjoner! Her kan turgåere og nordnorske frossenpinner varme tærne i vann som er varmet opp av jordas indre. Hadde vi bare hatt plass til hele kroppen, vet vi hvor vi skulle tilbragt dagen.

Lisa var glad for å få varme fingrene. Vi var ikke mange minuttene ute før vi mista følelsen i både fingre og tær.

Etter fjæratur, ble det shopping på et av Reykjaviks kjøpesentre. Men det er noe som faller utenfor denne bloggen, da dette er en turblogg og ikke en rosablogg (heldigvis). I morgen venter Gullfoss, Tingvollir og Geysir.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *