Refuge de Tighjettu – Castel di Vergio

  • Dag: 5
  • Distanse: 15 km
  • Antall spiste høydemeter: 850 m
  • Varighet: 8 timer

I dag har det gått i sneglefart. Etter et par timers gåing, slo kneet mitt seg vrang og jeg måtte stoppe for hvert tredje skritt. Det hjelper jo ikke akkurat på at terrenget er umulig å forsere uten å måtte klatre og klyve på alle fire. Misforstå meg rett, jeg elsker å klatre!! Men jeg så bare ikke for meg at vi måtte klyve Korsika på langs, og i alle fall ikke med 20 kg på ryggen. Det er tungt. Alle andre som vi møter på veien går med 40 liters dagstursekk, joggesko og staver og sperrer opp øynene når vi kommer stampende med våre røde og svarte hangarskip på 100 liter. Som dere skjønner har vi slitt litt med motivasjon i dag, og stemninga har til tider vært laber. Likevel er ikke smilet langt unna! Stikkord for dagen: bading i jettegryter, villsvin, sinna mann på hest og en eviglang skog. Vel fremme i Castel di Vergio ventet tre retters middag og varm dusj! Fin avslutning på en ellers tung dag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *