Springbreak

Vi hadde såvidt rukket å gå ut av flyet før vi var omringet av amerikanske, halvfulle ungdommer på vei til Cancún på årets store begivenhet, springbreak. Med ett skjønte vi at vårt opphold i partyby nummer 1 kom til å bli kortvarig da fest og fyll ikke står øverst på vår prioriteringsliste. Men når man først er i Mexico er man bare nødt å oppleve det som kan oppleves, så fest ble det. Til de grader. Cancún er selve definisjonen på fest, og har tatt ordet og dets betydning til nye høyder. En meter lange margaritas, wet t-shirt contests og dansing på bardisken er bare tre av mange stikkord. Vi var slitne i to dager etterpå, så det forklarer vell sitt.

IMG_9930

Vi ble positivt overrasket over strendene i Cancún. Definitivt de fineste bystrendene jeg noensinne har vært på.

IMG_9946 IMG_9960 IMG_9969

I utgangspunktet skulle vi campe på hostell av typen superjalla, men vi fikk en dårlig følelse av hele opplegget da hostellet var i et nedlagt kjøpesenter med fulle ungdommer, stillestående rulletrapper, tommer lokaler og ekko i gangene. I tillegg ble vi plassert på rom med to vilt fremmede og tvilsomme gutter med køyeseng på hver vår side av rommet. Vi emigrerte derfor til et hotell som viste seg å ligge i samme bygning, men som var rene luksusen i forhold. Og bare 100 kr dyrere. Veldig verdt det!

2 thoughts on “Springbreak

  1. Tine says:

    Hei:) hvor mye penger må man regne og bruke på en slik tur ca? Ser helt nydelig ut!

  2. Madeleine says:

    Hei! Jeg husker ikke helt nøyaktig, men alt i alt (med flybilletter, overnattinger og utflukter) brukte jeg vell rundt 30 000 kr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *