Vardfjellet downhill

Til tross for forstuede ankler, duskregn og dårlige bremser gikk turen i dag til Vardfjellet på Finnsnes. Det vrimler ikke av knallgode sykkelstier i Målselv, så man må som oftest sette seg i bilen for å få ræsersykling av god kvalitet. Dette området er et av de bedre, med flust av valgmuligheter når du skal nedover. Maaange flere enn de få linjene du ser på kartet.

Skjermbilde 2013-07-08 kl. 09.03.26

Vi fulgte løypa som gikk fra Finnsnes sentrum fra vest. For noen uker siden sykla vi den som gikk ved alpinanlegget (stipla linje). Begge alternativene er kruttgode, men søker du mer fart og flyt er den ved alpinanlegget å foretrekke. En annen mulighet er å fortsette mot Trollvika, men dette alternativet er enda ikke utprøvd av Turtryne og Davidsen.

IMG_0800

Magnus med ny sykkel. Så stolt!

IMG_0804

«Bare gå helt vanlig og lat som at æ ikke tar bilde». Ja særlig. Magnus Poser Davidsen.

IMG_0816

På toppen er det ei bu hvor man kan finne ly for vær og vind og skrive seg inn i boka. Fint var det, for da vi kom ut igjen var det skikkelig hold brillan+sykkelhjelmen-vær. Sidelengs regn og motvind som gjorde at man slapp å røre bremsene i starten.

IMG_0824

Magnus lener seg på vinden.

IMG_0825

Vrrrrooooooom!

IMG_0827

Artig for ungan. Vi endte opp med å ta en litt annen vei ned enn vi gikk opp, noe som resulterte i litt asfaltfikling tilbake til bilen. Null stress for slike med god retningssans (…). Takk for turen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *