Ventetid del 2

Så var ventetiden forhåpentligvis snart over. Med melis på samtlige av Målselvs fjelltopper og slush på elva, raker det ingen tvil om at selveste vinteren definitivt er i anmarsj. Selv om jeg er gått inn i en slags ventedvale, har jeg likevel en trang til å komme meg ut. Og når en søndagsmorgen lokker med solgløtt og frost i bakken, er jeg ikke tung å be. Jeg tok derfor med meg min bedre halvdel, Magnus og bikkjedyrene og gikk en tur innover Andsfjellet. Vi var ikke de eneste som var oppi høyden for å ønske vinteren velkommen, og traff både kjente og ukjente på vandring.

untitled-11

Gammeldyret Lotta med en vinterlig Istind i bakgrunnen.

untitled-102

untitled-61

Gammeldyret gikk for det meste løs, mens den lille ulven har arbeidskontrakt som trekkmaskin.

untitled-75

Det var ikke mye igjen å hente av farger i lyng og kratt, og det lille som var måtte foreviges.

untitled-42

Turtryne og vennene hennes.

untitled-17untitled-129

Leina og Magnus.

untitled-104

Takk for turen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *