Et hundeliv

Nå som jeg har «mammapermisjon», har jeg plenty med tid til å gjøre akkurat hva jeg vil. Siden Bajas er såpass ung, blir det derfor en del korte, men fine skiturer i nærområdet. Vi har tidenes skiterreng rett bak huset, som jeg har tenkt å nytte meg masse av framover. Veldig kjekt å slippe å sette seg i bilen for å dra på tur.

IMG_2298

Leina og jeg gikk på ski fra huset vårt på Engseth og opp på Andsfjellet for et par dager siden, mens Bajas var hjemme hos «pappa». Kaldt, men veldig, veldig fint. Gjennomsnittstemperaturen har ligget på -25 grader de siste ukene.

IMG_2300 Landskapet åpna seg fint og flott idét man kom over skoggrensa. Når minstemann blir litt større, skal han også få være med på tur over Andsfjellet og videre til Fagerlidalen. IMG_2302

Jeg trengte ikke akkurat å tvinge denne karen til å ligge i pulken. Han hadde tatt seg godt til rette før jeg i det hele tatt hadde fått kobla til Leinamaskinen i front. Vet ikke om jeg skal ta det som et bra, eller dårlig tegn? Jeg har jo betalt for en trekkhund..

IMG_2305

Leina sjekker at Bajas har festa sikkerhetsbeltet.

IMG_2308

Sykt gira gjeng. Ut på tur, aldri sur!! Trenger ikke barn jeg, når jeg har disse to.

IMG_2314

Hvem kan motstå dette blikket?! De gangene han hoppet ut av pulken, ville han helst løpe fritt, eller bli bært.

IMG_2320

Leina med Bajas i pulken ute på Engemyra.

IMG_2334

Og så selvsagt en selfie, så dette ikke blir en hundeblogg.

IMG_2344

Gullet mitt!

IMG_2366

Bajas utforsker bakgården. Store, mektige Mårfjell ruver i bakgrunnen.

IMG_2391IMG_2394

Come on, kethup!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *